• Hrvatski
  • English
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Kuće arrow Makarska arrow Makarska

IDEALNA LOKACIJA// Kuća Makarska // Veliko Brdo

220.000,00 €

Prodaja kuće na Velikom Brdu, veoma je mali broj nekretnina na ovom području grada Makarske ali je njegova potražnja uvelike porasla, zbog mogučnosti gradnje luksuznih villa s bazenom i predivnim panoramskim pogledom na More i otoke koje ovo Brdo pruža, polako pridobiva izgled poznatog Kalifornijskog Beverly Hills-a.

Penjući se autom po glavnoj cesti koja vodi na sami vrh naselja i sve do povijesne crkvice na početku skretanja za ulicu gdje se nalazi ova naša kuća, dolazi se do osame i malog naselja sa svega nekoliko stambenih kuća i villa. Ovaj dio odiše mirom i tišinom te neizgrađenošću bogati ga raznolikost mediteranskog bilja i drveća.

Parcela na kojoj je sagrađena starija kuća ima pravokutan oblik, pomalo uzak i prositire se na nekih cca 200m2 zemljišta na kojem se nalaze 2 odvojene nekretnine.

Prva je dvoetažna kuća od cca 70m2 s 3 sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i 2 kupaonice. Ova etaža ima izlaz na veliku terasu koja ima skoro 20m2 te je ugodna za boravak na otvorenom. Prizemna, druga etaža je ispod stambenog dijela i trenutno je u obliku ostave ili šupe sa stvarima. Ovaj poluukopani dio nekretnine je u suterenu i svojom prostranošću daje potencijal za izgradnju lijepog studija za boravak i najam pa čak i neku radionicu.

Druga potpuno odvojena nekretnina sagrađena na ovoj prekrasnoj parceli na kraju naselja isprva je bila vrtna kuća s betonskim temeljima također može postati mala kućica u vrtu za boravak ili iznajmljivanje na svojih cca 30-ak m2.

Premda ima dosta velik vrt u dvije kaskade, idealna je i za postavljanje bazena i sunčališta s roštiljem, zbog veče udaljenosti od Mora i plaža ( cca 850m), ipak ima nekoliko minuta vožnje do plaže ali pogled na samo More i otoke je neprocijnjiv s ove panoramske uzvišenosti i prostranosti.

Ispred parcele nije moguće sagraditi drugu građevinu i time zakloniti njezin pogled.

Važno je znati da uz ovu nekretninu imaju samo jedni susjedi koji su udaljeni svega par metara. Dok su sljedeći tek na desetke metara udaljenosti.

Dakle ako želite odmah useliti i živjeti u ovakvoj kući u miru i tišini, onda je idealna i odmah useljiva u prvu etažu koja dolazi potpuno namještena.

Nekretnina ima svoja dva parkirna mjesta na koja se prilazi sa široke ceste odmah pokraj kuće.

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Lokaciju nekretnine ne dajemo putem e-maila, telefona i sl. Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite imovine vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

 

Agencija 'Nimfa Nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:
- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE


SLIČNU PONUDU POTRAŽITE NA NAŠEM WEBU
nimfanekretnine.com // KUĆE

Pošaljite upit
info@nimfanekretnine.com
(wp) +385916146502
Ante Starčevića 32 / 1.kat , Makarska 21300

REF : K018
Lokacija : Houses Makarska
Stambena površina : 75 m2
Tlocrtna površina : 85 m2
Plot : 250 m2
Broj etaža : 2
Broj spavaćih soba : 3 :
Broj kupaonica : 2 :
Udaljenost od mora : 450m :
Godina izgradnje : 1999 :
Parking : 2 :
Odmah useljivo :
Vlasnički list :
Namješteno :
Vrt :

Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.