• Hrvatski
  • English
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Nimfa nekretnine arrow Nimfa nekretnine

Nimfa Nekretnine Makarska

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama "Nimfa", nalazi se na 1.katu PTC Sv. Nikola, Ante Starčevića 32 , Makarska.

Želite li prodati, kupiti, iznajmiti, unajmiti ili zamijeniti bilo koju vrstu nekretnine, trebate pravno zastupanje i savjetovanje ili usluge upravljanja Vašom nekretninom na području Republike Hrvatske, na pravom ste mjestu.
Specijalizirani smo za područje Makarske Riviere, ali udovoljavamo i zahtjevima na čitavom prodručju RH.

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama "Nimfa" ima stručno osposobljeno osoblje za rad u Republici Hrvatskoj i ispunjava sve uvjete propisane Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, što je i potvrđeno Rješenjem Klasa: UP/I-330-01/10-01/75; Ur.br:526-05-01-01/2-10-2 Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj.

"Nimfa" Nekretnine ima suradnike u Engleskoj, Švedskoj, Rusiji, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, BiH i Srbiji, te posjeduje sporazumne ugovore s najboljim agencijama u struci. Usluge naše agencije podrazumjeva cjelokupan servis za potencijalnog kupca ili prodavatelja, od prvog kontakta, prezentacije nekretnina, odlazak na teren i razgledavanja nekretnina, procjene vrijednosti nekretnina, dovodimo u vezu kupca i prodavatelja, do zaključenja kupoprodajnog ugovora, i pripreme prijave poreza na promet nekretnina i na kraju uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige. S našim Partnerima rješavamo i sve administrativne, građevinske i urbanističko-tehnčke usluge u svezi nekretnina: projekte, rješenje o uvjetima građenja (ex građevinska dozvola) procjene gradnje, adaptacije, rekonstrukcije i dr. Pomoć pri rezervaciji hotelskog smještaja, rezervaciji soba i apartmana pri boravku u našoj zemlji.

 

U našoj ponudi osim stanova, apartmana, vila i zemljišta imamo i velike projekte kao što su: hoteli, golf tereni, kampovi, resort-i, vile i otoci. Osim kupoprodaje nekretnina bavimo se iznajmljivanjem vila, apartmana, brodova i automobila.

Nimfa Agencija sa svojim dugogodišnjim partnerima radi na projektiranju, gradnji, dizajniranju i opremanju apartmana, poslovnih prostora, stanova i vila.

Naša profesionalnost temelji se na pristupu ponude samo najboljih nekretnina. Trudimo se postići izvrsne rezultate jer želimo svoje klijente učiniti iznimno zadovoljnim. Radimo sa poznatim odvjetnicima kako u zemlji tako i u inozemstvu. Naši partneri su i fondovi koji ulažu na ove prostore.

Nekretnina koja je ponuđena tržištu od naše agencije za nekretnine je sigurna, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane banaka ili državnih institucija. Za nas posao sa nekretninama ne završava kad kupac potpiše ugovor. Kao što smo već napomenuli, naš cilj je da kupac bude potpuno zadovoljan i oslobođen svih problema i gubljenja vremena. Obratite nam se s povjerenjem. Najbolji u regiji ! Nimfa Nekretnine Makarska