• Hrvatski
  • English

Reference

Nimfa Agencija sa svojim dugogodišnjim partnerima radi na projektiranju, gradnji, dizajniranju i opremanju apartmana, poslovnih prostora, stanova i vila.Naša profesionalnost temelji se na pristupu ponude samo najboljih nekretnina. Trudimo se postići izvrsne rezultate jer želimo svoje klijente učiniti iznimno zadovoljnim. Radimo sa poznatim odvjetnicima kako u zemlji tako i u inozemstvu. Naši partneri su i fondovi koji ulažu na ove prostore.

 

REFERENCE, projekti Makarska Rivijera, projektiranje i nadzor gradnje stanova kuća

REFERENCE, projekti Makarska Rivijera, projektiranje i nadzor gradnje stanova kuća

Projektni ured Nimfa nekretnine uz tim ovlaštenog inženjera građevinarstva bavi se projektiranjem i tehničkim savjetovanjem u građevinarstvu.

Sudjelujemo u izradi projekata za sve vrste građevina niskogradnje i visokogradnje. Izrađujemo dokumentaciju za energetsku obnovu višestambenih zgrada i obiteljskih kuća.

Ured kroz svoje usluge nudi stručnost, iskustvo, efikasnost, fleksibilnost, odgovornost, kreativnost.  Projektnom dokumentacijom i tehničkim savjetovanjem prati cijeli proces izgradnje od ideje do početka korištenja građevine.

Posebno se angažiramo za igradnju stanova i kuća u novogradnji na zemljištima s pogledmo na more.

VILLA MELASSY

Projekt 2017 // Centar Makarska Realizacija projekta apartmanske

VILLA NIMFA

Projekt 2017 // Porat Živogošće Realizacija projekta Apartmanske

VILLA LAVANDA Strnj-Živogošće

Projekt 2022 // Strnj-Živogošće Projektiranje / Građenje / Investicija /

VILLA VIŠNJA

Projekt 2021 // Živogošće Blato Realizacija projekta stambene zgrade s 20 stanova / 2.red / 30m od mora Projektiranje / Građenje /